miércoles, 14 de mayo de 2008

Inaugurarea Consulatului Onorific al Romaniei din Murcia

Ambasadoarea Romaniei in Regatul Spaniei, Maria Ligor, va lua parte la inaugurarea, la 16 mai 2008, a Consulatului Onorific al Romaniei din Murcia.

Deschiderii Consulatului Onorific din Murcia face parte din strategia de extindere a reţelei consulare româneşti în Spania, a creşterii calitaţii asistenţei consulare şi a promovării cooperarii economice bilaterale.

La inaugurare vor participa membrii ai comunităţii româneşti din Spania, autorităţi locale, oameni de afaceri spanioli şi membrii ai corpului consular acreditat în Murcia.

Inaugurarea va fi precedată de o serie de întâlniri oficiale pe care diplomatul român le va avea cu autorităţi locale din Murcia şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din Regiunea Murcia.

Ceremonia inaugurării va avea loc vineri 16 mai 2008, orele 20:30 la sediul Consulatului Onorific situat în Avenida de los Rectores, numărul 3, Murcia.



* alte informatii de interes cultural gasiti la: http://geluvlasin.blogspot.com sau la: http://istoriamuzicii.blogspot.com sau la: http://reteaualiterara.ning.com

No hay comentarios: