miércoles, 16 de febrero de 2011

Galeria Sabot din Cluj va fi prezenta la un eveniment cultural din Madrid - JustMad

În acest sfârșit de săptămână (17-20 februarie 2011) se desfășoară la Madrid a doua ediție a Târgului de artă contemporană JUSTMAD (Feria de arte contemporáneo emergente JUSTMAD2 http://www.justmad.es/), eveniment major la nivel internațional în zona artei contemporane inovatoare, transmite Romanian Global News citand ICR Madrid.

"Evenimentul se desfășoară sub forma unui târg de artă, la care publicul interacționează cu artistul și îi poate cunoaște lucrările în mod nemijlocit. Pentru asta, organizatorii madrileni au ales în acest an un edificiu important din centrul Madridului în care a fost amenajată o suprafață de 5000m2 pentru acest eveniment. Participă peste 50 de artiști și galerii din întreaga lume în cele două secțiuni ale tîrgului, JUSTMAD și JUSTMAD Design.

Din România, cu spijinul ICR Madrid, vor fi prezenți la JUSTMAD în acest a Galeria Sabot din Cluj și artistul Alex Mirutziu cu lucrarea Tears are Precious (fotografie, desen, video). Galeria clujeană a mai fost prezentă și la festivalul INDEPENDENT din New York anul trecut și remarcată elogios de New York Times. Alex Mirutziu este un artist polivalent, ale cărui lucrări acoperă domenii precum literatură conceptuală, performance, fotografie şi instalaţie video, care încearcă să reconfigureze relaţia dintre informaţie şi formă, dintre limbajulul psiho-fizic şi conţinut, punând în discuţie originea şi semnificaţiile acesteia" se arata in comunicatul de presa remis de ICR Madrid.

sursa: Romanian Global News

No hay comentarios: